builder facade plasterer worker

Hos oss på Jusmag får du ett väl utfört arbete, till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har erfarna målare som tillsammans med dig hjälper till att hitta en passande nyans. Vi strävar alltid efter att leverera ett perfekt resultat och få 100% nöjda kunder.Kontakta oss för offert.

Vi erbjuder dig allt inom måleri

Vi erbjuder hjälp med allt inom målning och tapetsering. Som din målare i Stockholm kan vi erbjuda rådgivning för era måleriprojekt så att allt går rätt till redan från början. Vi utgår från den idé ni har och väger fördelar och nackdelar med olika färgtyper på olika material. Därefter kan vi ge er professionella rekommendationer på hur ni bör gå till väga för att få ett bra resultat som håller i många år.
Tre goda skäl att välja oss
Lång erfarenhet som målare
Bra priser sett till den goda kvalité vi levererat
Goda referenser från kunder

Målning av rum

Jusmag målar väggar, tak och golv i din bostad. Tillsammans med dig besiktigar vi ditt rum och kommer med en rekommendation vilket förarbete och vilken färg som behövs för ett bra resultat.
Tapetsering

Vi kan hjälpa till med att fräscha upp era väggar med nya tapeter. Att sätta upp själva våderna är inte så svårt när man har gjort några rum, men visste du att en målare lägger ner cirka 80 procent av sin kraft på att spackla, putsa och fixa ojämna ytor och enbart 20 procent på själva jobbet med tapetvåderna? En målare i Stockholm – eller var som helst i landet – vet hur viktigt det är med förarbetet då detta inte går att korrigera efter att tapeten är uppsatt.