Freerolls – spela poker gratis!

estellcorwindds Spel

Det är många som är intresserade av poker, men har man inte så stor erfarenhet så kan det även innebära risker. Som tur är så finns det sätt att spela poker utan att satsa några pengar. Det finns ju alltid alternativet att spela mot en dator, det är ett bra sätt att lära sig grunderna på men kan snabbt bli lite tråkigt.

Övningstillfällen

Vill man inte spela poker mot en dator så finns det gratisturneringar där man möter andra spelare med utan en prispott. Det är ett bra övningstillfälle, men det har även sina nackdelar. Eftersom det inte finns något pris att vinna så råder ofta en mer avslappnad och ibland mer vågad spelstil. Det är fortfarande ett bra tillfälle att lära sig grunderna i poker eller att bara spela för kul. Men på grund av att man varken har något att vinna eller förlora så är det stor chans att många spelare gör drag som de aldrig hade gjort om det fanns något att riskera. Det gör att det kanske inte blir ett optimalt tillfälle att lära sig om hur andra spelar. Det finns även hela sajter som endast ägnar sig åt spel med låtsaspengar.

Freerolls

Freerolls, eller frirullar på svenska är turneringar som spelsajten arrangerar där man kan delta helt gratis och samtidigt ha chansen att vinna priser. Du som spelare behöver inte gå in med några pengar vilket eliminerar risken att gå minus. Förutom det faktum att du får spela gratis så är det även ett alldeles ypperligt tillfälle att lära sig. Priserna i freerolls kan se olika ut, det behöver inte alltid vara pengar. Det kan vara fribiljetter till turneringar där man annars hade krävt en insats, det kan också vara produkter eller inträde till turneringar man endast får delta i när man vunnit freerolls.

You May Also Like..

Steg-för-steg guide för att börja med sportspel

Att börja med sportspel kan verka överväldigande för nybörjare. Det finns en mängd olika sporter att satsa på och en […]

Spelpaus eller inte när du spelar på casino

En tjänst som är väldigt viktig inom spelvärlden är Spelpaus.se. Tjänsten låter dig att själv registrera dig för att bli […]

Hitta rätt spel för dig

När man ger sig ut på internet för att hitta nya spel så är det ingen brist på resultat, tvärtom. […]